Back to All Events

Mordgåde - et åndedrag fra døden

  • Næsbyholm Slot Næsbyholm Alle Glumsø, 4171 Denmark (map)

Året er 1929 lige før det store børskrak. Den kræftsyge politimester kalder på sit dødsleje de implicerede ved hans eneste uopklarede mordsag sammen. Nu skal de gennemleve den sidste aften på Næsbyholms Slot, da frøken Louise stadig var i live.

Over en treretters middag følger publikum efter de mistænkte rundt på slottet - i sale, på lofter og i kringelkroge.  

Forestillingen er på dansk med danske skuespillere. Der er mulighed for overnatning på slottet (der bliver spillet i flere af slottets værelser, så vent med at pakke Deres bagage ud til efter forestillingen).

KØB DIN BILLET HER:

Earlier Event: October 14
Mordgåde - et åndedrag fra døden
Later Event: October 16
Foredrag med Per Hilo